Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Βρήκε την ιατρική φροντίδα που του ..στέρησαν



Βρήκε την ιατρική φροντίδα που του ..στέρησαν



Tο ζώο που εντοπίστηκε σε φριχτή κατάσταση, με παραμορφωμένο το αριστερό του μάτι στη Σούδα Χανίων


Το απόγευμα θα μεταφερθεί στον κτηνίατρο το δύστυχο ζώο, που εντοπίστηκε σε φριχτή κατάσταση, με παραμορφωμένο το αριστερό του μάτι στη Σούδα Χανίων. Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι ο σύλλογος αμέσως μετά την καταγγελία ήρθε σε επαφή με τους ιδιοκτήτες του σκύλου, οι οποίοι δεσμεύτηκαν, ότι θα μεταφέρουν το ζώο τους στον κτηνίατρο αν και μόνοι τους δεν το έκαναν.
Η συμβολή τους είναι απολύτως απαραίτητη για την μεταφορά του ζώου, επειδή ο σκύλος ίσως λόγω και του πόνου, είναι εξαιρετικά επιθετικός και άγριος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον πλησιάσει κανείς, εκτός από εκείνους, που αυτό το πλάσμα θεωρεί, ότι είναι η οικογένεια του! Ήδη έγινε δύο φορές προσπάθεια προσέγγισης του από εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων αλλά δυστυχώς και τις δύο οι εθελοντές απέτυχαν.
Η Αστυνομία έχει καταγράψει το συμβάν και φυσικά την άθλια κατάσταση στην οποία παραμένει ο ιδιόκτητος σκύλος, ο οποίος είναι αλυσοδεμένος εδώ και περίπου 3 χρόνια σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης (κοντά στο Alex Pack και στην αντιπροσωπεία της Suzuki).
Η φωτογραφία του ζώου, που τράβηξε ο αλλοδαπός κάτοικος Χανίων David C. Κάνει εδώ και δύο εικοσιτετράωρα το γύρο του διαδικτύου… ξεφτιλίζοντας την Ελλάδα και διεθνώς, αφού αποδεικνύει ότι είμαστε πρωταθλητές στην κακοποίηση των ζώων, είτε αυτά μας ανήκουν είτε αυτά είναι αδέσποτα ή ανήκουν στην άγρια πανίδα!


πηγή: zoosos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου