Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πρόσκληση σε ποδηλατική διαδρομή Κομοτηνή-Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Κομοτηνή

 
 
Πρόσκληση σε ποδηλατική διαδρομή Κομοτηνή-Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Κομοτηνή



Στα πλαίσια του εσωτερικού Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος που διοργανώνει κάθε χρόνο το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, εντάσσεται φέτος για πρώτη φορά μια ποδηλατική διαδρομή σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο της Κομοτηνής «Θράκα Ιππέα» και την ΔΕΚΕΠΑΚ.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συμμετοχή των πολιτών στα δρώμενα του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α. και η συνεργασία του με τοπικούς φορείς και συλλόγους.
Την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 18:00 προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες, φοιτητές και μαθητές να πάρουν μέρος σε αυτήν την ποδηλατική διαδρομή. Η εκκίνηση θα γίνει από το Σπαθί και ο ρυθμός θα είναι αργός ώστε όλοι να μπορούν να ακολουθήσουν τη διαδρομή.
Θα υπάρχει συνοδεία από τα μέλη του ποδηλατικού συλλόγου για παροχή όποιας βοήθειας χρειαστεί και συνοδεία από την Τροχαία.
Στο χώρο των Πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων θα υπάρχει νερό καθώς και η δυνατότητα να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις για λίγο, καθώς θα πρέπει να επιστρέψουμε.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:Σπαθί (18:00) εκκίνηση / Λεωφ. Ηρώων / Αγ. Βαρβάρας / Συμβόλων / Ηφαίστου-Στυλαρίου / Ηφαίστου-Σώστη / ΤΕΦΑΑ (μέσον διαδρομής, κυκλική διαδρομή εντός εγκαταστάσεων-στάση) / Ηφαίστου-Σώστη / Κομοτηνής-Ηφαίστου / Φιλίππου / Ορφέως / Σπαθί (τερματισμός).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου