Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Παρουσίαση των καλύτερων παραλιών της Κρήτης



Παρουσίαση των καλύτερων παραλιών της Κρήτης



Οι είκοσι καλύτερες παραλίες της Κρήτης πρόκειται να παρουσιαστούν για πρώτη φορά επίσημα στο Διεθνές Φεστιβάλ Matala Festival 2012, που πραγματοποιείται στις 2,3 και 4 Ιουνίου.
Ο διακεκριμένος «εξερευνητής» και συγγραφέας του βιβλίου Blue Crete, Αλέξανδρος Ρονιώτης, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι παραλίες της Κρήτης, επέλεξε τα Μάταλα και το Δήμο Φαιστού, προκειμένου να παρουσιάσει τις 20 καλύτερες παραλίες, έτσι όπως τις ψήφισαν οι επισκέπτες της σελίδας cretanbeaches.com.
Ο προκριματικός γύρος ψηφοφορίας για την καλύτερη παραλία όλου του νησιού, έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να ψηφίζουν στο δικτυακό τόπο http://www.cretanbeaches.com/nea/nea/kaliteri-paralia-kritis-2012/.
Για πρώτη φορά, τ’ αποτελέσματα του προκριματικού γύρου και οι 20 παραλίες που διεκδικούν τον τίτλο “Top Beach Crete 2012” πρόκειται ν’ ανακοινωθούν με φόντο τις διάσημες σπηλιές των Ματάλων. Ο λόγος για τον οποίο ο ερευνητής και συγγραφές Αλέξανδρος Ρονιώτης επέλεξε τα Μάταλα και το Δήμο Φαιστού, ήταν γιατί ήθελε να συνδέσει την επίσημη παρουσίαση τους, με μια από τις διασημότερες παραλίες της Κρήτης, αλλά και μ’ έναν διεθνή θεσμό, προκειμένου οι παραλίες του νησιού να γίνουν ευρύτερα γνωστές σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Εκτός από την παρουσίαση των καλύτερων παραλιών, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Matala Festival 2012, πρόκειται να γίνει και η παρουσίαση του βιβλίου Blue Crete, που ήδη έχει κερδίσει τον θαυμασμό και την αποδοχή εκατοντάδων αναγνωστών και θαυμαστών του ήλιου, της θάλασσας και της περιπέτειας.
Το βιβλίο Blue Crete, το οποίο ήδη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, αποτελεί μια υπερπλήρη «εγκυκλοπαίδεια παραλιών» με πλήθος πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού, που ενημερώνουν πλήρως τον επισκέπτη για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει.
Το Blue Crete, είναι αποτέλεσμα μιας έρευνας χρόνων, αλλά και μιας ανάγκης αναζητήσεων ενός ελεύθερου πνεύματος που αποφάσισε να κάνει την αγάπη του, βιβλίο για την Κρήτη. Το βιβλίο αποτελεί μια πραγματική αποκάλυψη για τον αναγνώστη, τόσο αναφορικά με την πληρότητα των πληροφοριών του, όσο και για τη φρέσκια ματιά με την οποία παρουσιάζονται οι παραλίες και η Κρήτη.

 
πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου