Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Έκθεση κάκτων & παχύφυτων στο κτήμα Συγγρού


Kaktus taščin sedež


Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 η ΕΕΚΑΠ σας προσκαλεί στην 12η Έκθεση Κάκτων και Παχυφύτων στο γνωστό χώρο, στο Κτήμα Συγγρού.
Καθώς αυξάνονται τα νέα μέλη του συλλόγου μας που δεν έχουν δει πολλά από τα παλιότερα εκθέματα θα θέλαμε η φετινή μας έκθεση να είναι ιδιαίτερα πλούσια σε εκθέματα και αυτό φυσικά εξαρτάται από εσάς! Σας παρακαλούμε λοιπόν να μην παραμελήσετε να φέρετε μαζί σας ορισμένα φυτά για την έκθεσή μας – δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλα ή σπάνια. Η επιτυχία της έκθεσης εξαρτάται από τη δική σας συμμετοχή.
Φέτος, ταυτόχρονα με την έκθεση μας, έχουμε οργανώσει Φωτογραφική Έκθεση με τις εξαιρετικές φωτογραφίες του Γιάννη Σιγάλα κάποιες από τις οποίες μπορείτε να δείτε στο
http://www.flickr.com/photos/iannisms/

 Φυσικά, θα έχετε και την ευκαιρία να δείτε την πρόοδο στο Θερμοκήπιο της ΕΕΚΑΠ, καθώς η ανοιξιάτικη ανάπτυξη είναι πλέον εμφανής στα περισσότερα φυτά της συλλογής μας που δείχνουν ιδιαίτερα ευτυχισμένα στο θερμοκήπιο μας.

Τέλος, κάτι που σίγουρα μας ενδιαφέρει όλους, θα γίνει το σύνηθες Παζάρι Κάκτων και Παχυφύτων, με πολλά όμορφα, ασυνήθιστα και σπάνια είδη.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 27 Μαΐου ώρα 11:00 με 15:00 στο Κτήμα Συγγρού (Κτήριο Βάσου Κριμπά, δεξιά από το πάρκινγκ δίπλα στο θερμοκήπιο) Κηφισίας 182 Μαρούσι (Φανάρι του ΚΑΤ).


Σας περιμένουμε όλους εκεί, μαζί με τα αγαπημένα σας φυτά!




Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΕΚΑΠ,

Η Πρόεδρος
Ελένη Σιγανού
(Τηλ. 2106819567)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου