Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Βόλος. «Καθαρίζουμε… την πόλη»



Το σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου
Η Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας, παιδιά Δημοτικών – Κατηχητικών σχολείων, η Ακαδημία Πολιτών Βόλου, ο Αθλητικός Όμιλος Αγριάς «ΑΘΛΟΣ» δίνουν δυναμικά το παρών σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας με πίστη στη συνεργασία, στην αυτοοργάνωση και στην προσφορά.
Στο πλαίσιο αυτής της δράσης ο Δήμος Βόλου και η Δημοτική Ενότητα Αγριάς, η Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας & Scubaclub, cafι & drinks, scuba diving, κινητοποιούνται πυρετωδώς και ετοιμάζονται να καθαρίσουν από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα.
Εν τω μεταξύ τονίζεται πως το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Εθελοντικής Ομάδας Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του αρχικού Συμβουλίου Διοίκησης του Συλλόγου.
Ως ημερομηνίες διεξαγωγής Γενικής συνέλευσης και των εκλογών ορίστηκαν η 2η Σάββατο και 3η Κυριακή Ιουνίου, από ώρα 08:30 μέχρι την 14:00, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες ενέργειες μέσα στις χρονικές προθεσμίες (παράδοση εκλογικών καταλόγων, σφραγίδων κ.λ.π.).
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά και μπορούν να την παρακολουθήσουν όλα μέλη της ομάδος και φίλοι του Συλλόγου εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένοι άλλα και εκείνοι που θα έρθουν κάνοντας εγγραφή. Με την εγγραφή (20€) τους μπορούν να γίνουν μέλη της ομάδος η φίλοι του Συλλόγου.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την επόμενη ημέρα και οι υποψηφιότητες υποβάλλονται με αίτηση των ενδιαφερομένων στη Γραμματεία του Συλλόγου (Λεωφόρος Δημοκρατίας -πίσω από το Ηρώον, τηλ. 6980124548), το αργότερο μέχρι την 19η Μαΐου και ώρα 14.00. Οι υποψήφιοι συνυποβάλλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6980124548, 6977706219.



πηγή: Ταχυδρόμος του Βόλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου