Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Κορυφαία στον κόσμο το κρασί και τσίπουρο ΜΕΤΕΩΡΟ της οικογένειας ΤΣΙΝΑ

 

Τσίνας Τσίπουρο ΚρασίΧρυσό μετάλλιο για τον «Λευκό Ξηρό Οίνο ΜΕΤΕΩΡΟ» και Ασημένιο μετάλλιο για το τσίπουρο ΜΕΤΕΩΡΟ
Σημαντικά βραβεία και διακρίσεις σε Διεθνείς Διαγωνισμούς απέσπασαν το κρασί και το τσίπουρο ΜΕΤΕΩΡΟ της Εταιρείας ΤΣΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε..
Η πρώτη διάκριση ήρθε και πάλι για τον ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ οίνο ΜΕΤΕΩΡΟ- ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ της οικογένειας ΤΣΙΝΑ. Απέσπασε για μία ακόμη χρονιά ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή καταξιωμένων γευσιγνωστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οινολόγων, οινοχόων και δημοσιογράφων οίνου οι οποίοι δοκίμασαν και βαθμολόγησαν δείγματα από την Ελλάδα και άλλες 8 χώρες.
Επίσης μία νέα και καταξιωμένη παγκοσμίως διάκριση, ήρθε από τον Διεθνή Διαγωνισμό Concours Mondial de Bruxelles ο οποίος διεξήχθη φέτος στην Πορτογαλία. Εκεί ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ – ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ απέσπασε το χρυσό βραβείο, μαζί με εξαιρετικές κριτικές από τους κορυφαίους κριτικούς, οινοχόους και γευσιγνώστες του κόσμου. Στον ίδιο διαγωνισμό την έκπληξη έκανε το τσίπουρο ΜΕΤΕΩΡΟ, της οικογένειας ΤΣΙΝΑ, το οποίο απέσπασε το ασημένιο βραβείο.
Τα βραβεία αυτά και κυρίως οι εξαιρετικές κριτικές από εξειδικευμένους ανθρώπους και επιστήμονες για την ποιότητα των κρασιών και του τσίπουρου της σειράς ΜΕΤΕΩΡΟ, αποτελούν επιβεβαίωση των προσπαθειών για της οικογένειας του Βασίλη Τσίνα, η οποία εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του οίνου τα τελευταία χρόνια. Η οικογένεια καθώς και οι άνθρωποι της εταιρίας, οι οποίοι δουλεύουν με μεράκι στα ιδιόκτητα αμπέλια, νιώθουν υπερήφανοι γι' αυτή την διεθνή αναγνώριση και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για προσφορά ποιοτικών προϊόντων (κρασί και τσίπουρο) στους καταναλωτές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου