Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αμαλιάδα: Εγκαινιάστηκε η 12η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση


Αμαλιάδα: Εγκαινιάστηκε η 12η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Είδηση έβγαλε η χθεσινή τελετή εγκαινίων της 12ης Πανηλειακής Ανθοκομικής Έκθεσης Αμαλιάδας, καθώς ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, προανήγγειλε την ανάπλαση του χώρου, με την ευχή την επόμενη χρονιά η έκθεση να φιλοξενηθεί σε ένα διαφορετικό χώρο. Όπως έκανε γνωστό ο κ. Λυμπέρης, λίγο πριν κόψει την κορδέλα των εγκαινίων, ήδη έχει εγκριθεί από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας μελέτη ανάπλασης ύψους 5,5 εκ. ευρώ για ανάπλαση της πλατείας και της ευρύτερης περιοχής, μέχρι και το ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένονται θετικές εξελίξεις για το συγκεκριμένο έργο.

Θεσμός η έκθεση

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Λυμπέρης είπε χαρακτηριστικά ότι δεν κουράζεται δώδεκα χρόνια τώρα να χαίρεται τη συγκεκριμένη στιγμή και να απολαμβάνει τις εικόνες με τα χρώματα των λουλουδιών, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το ότι η έκθεση έγινε θεσμός και προανήγγειλε και τη συνέχειά της, ενώ ευχήθηκε η έκθεση να είναι η αφορμή για να γεμίσει η πόλη λουλούδια. Ευχαρίστησε δε τους πολίτες για την ανταπόκρισή τους και συνεχάρη τους συντελεστές και όσους οργανώνουν τις παράλληλες εκδηλώσεις.
Ιδιαίτερες ήταν οι ευχαριστίες για τους συντελεστές και από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κ. Απόστολο Λιώση, ενώ η υπεύθυνη της Ανθοκομικής Έκθεσης κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, επεσήμανε ότι η επιτυχία της έκθεσης οφείλεται στους χιλιάδες επισκέπτες.
της Μαρίας Καραμπάτση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου